PSGs stjerner slog til igen
Ligue 1

Det parisiske storhold kæmpede sig til endnu en sejr i den bedste franske række,

PSG havde i dag besøg af Lille ogs kulle forsøge at udbygge føringen i Ligua 1.

Det startede fint efter en halv time, hvor Angel Di Maria på oplæg fra Kylian Mbappé scorede. I anden halvleg gjorde Di Maria så seig selv til assitmager, så Javier Paostore kunne score.

Fire minutter før tid bragte Lilles Anwar El-Ghazi spænding i kampen, men det varede kortvarigt. Mbappé lukkede og slukkede nemlig til 3-1 i de døende minutter.

Med sejren er PSG 12 point foran Lyon, Monaco og Marseille, som dog alle har spillet en kamp færre.