• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Sylvester Guldberg Røn

Rasende PSG-træner: Tre straffespark var ikke sket for Real eller Barca

Rasende PSG-træner: Tre straffespark var ikke sket for Real eller Barca
Foto: Getty Images

Thomas Tuchel er alt andet end tilfreds med, at PSG onsdag aften begik tre straffespark, da de overraskende røg ud af den franske Liga Cup til Guingamp.

Af Sylvester Guldberg Røn

Guingamp leverede torsdag aften noget af en sensation, da de på udebane slog suveræne Paris Saint-Germain ud af den franske Liga Cup. Guingamp ligger suverænt sidst i den franske liga, mens PSG på vanlig vis buldrer derudaf på førstepladsen. 

Den overraskende sejr på 1-2 blev sikret via to straffesparksscoringer af udeholdet, og gæsterne brændte endda et straffespark yderligere undervejs. Tre begåede straffespark i samme kamp huer ikke Paris' tyske cheftræner, Thomas Tuchel. 

- Real Madrid, Barcelona eller Bayern ville aldrig nogensinde begå tre straffespark i samme kamp. Det er simpelthen umuligt. Du ville aldrig kunne komme ind i eksempelvis Bayerns straffesparksfelt tre gange og få tre straffespark. I dag var det muligt hos os, sagde en rasende Tuchel efter kampen.

Det andet straffespark var ifølge den tyske træner et kontroversielt et af slagsen. 

- Dommeren så situationen i gennem på video, og han dømte det stadig. Det er simpelthen ikke muligt at få et straffespark på den måde. Nogle må spekulere på, om han glædede sig over at dømme straffespark i mod os, sagde Tuchel efter kampen. 

Guingamp havde de tidligere Superliga-spillere Karl-Johan Johnsson og Lebogang Phiri på banen i hele kampen. Den tidligere Brøndby-anfører Johan Larsson så hele opgøret fra bænken. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus