Reservespækket PSG-mandskab sikrede Super Cup-triumf
Ligue 1

Efter en 2-0-sejr over AS Monaco kunne Paris Saint-Germain løfte det franske Super Cup-trofæ for sjette gang i træk.

Paris Saint-Germain vandt både det franske mesterskab, Ligue 1, og den franske pokalturnering, Coupe de France, i den forgangne sæson. Derfor måtte den franske Super Cup stå mellem Paris Saint-Germain og sølvvinderne fra Ligue 1, AS Monaco.

Det opgør blev spillet lørdag formiddag i Shenzhen i Kina, og her var det mestrene der sikrede sig endnu et trofæ med en 2-0-sejr. Det var samtidig Thomas Tuchels første trofæ som cheftræner for Paris Saint-Germain.

Den tyske træner havde ellers fundet plads til adskillige reserver i sin opstilling, hvor Timothy Weah, Kevin Rimane og Stanley N’Soki startede sammen med profiler som Gianluigi Buffon, Thiago Silva og Angel Di Maria. Også ASMonaco havde flere unge reserver i startopstillingen.

De forsvarende Ligue 1-mestre bragte sig foran efter knap 33 minutter, hvor Di Maria sendte bolden forbi Diego Benaglio i AS Monaco-målet med et direkte frispark.

Og der skulle ikke gå længe, inden Tuchels tropper kunne fejre endnu en scoring. Denne gang var det Christopher Nkunku, der let kunne prikke N’Sokis indlæg ind til 2-0.

Midtvejs i anden halvleg scorede den unge angriber Timothy Weah til 3-0 efter fint forarbejde af N’Soki, og i overtiden afgjorde Angel Di Maria det endeligt, da han scorede til 4-0. Det blev også kampens endelige resultat, og dermed sikrede Paris Saint-Germain sig det franske Super Cup-trofæ for sjette gang i træk.