Ligue 1

Reservespækket PSG-mandskab tabte igen

Paris Saint-Germain kunne heller ikke sikre det franske mesterskab onsdag aften. De tabte nemlig 3-2 til Nantes.

Paris Saint-Germain kunne søndag sikre sig deres andet franske mesterskab i træk, hvis de sikrede point mod Lille, men de indkasserede i stedet et skuffende 5-1-nederlag, der udskød parisernes mesterskabsfest.

Onsdag aften havde de igen chancen for at sikre mesterskabet, men endnu engang snublede de. De tabte således 3-2-nedrlag til FC Nantes.

Til opgøret havde Paris Saint-Germain valgt at spare flere af deres stjerner såsom Kylian Mbappe, Marco Verratti og Angel di Maria.

Til trods for det kom de dog foran efter knap 20 minutter, da Dani Alves scorede med et fantastisk langskud.

Den føring holdt blot tre minutter, da Nantes’ Diego Carlos scorede til 1-1 med et hovedstød kort efter. Og før pausen kom Nantes også foran med 2-1, da Majeed Waris scorede efter et kontraangreb.

Efter pausen skulle der heller ikke gå længe, før føringen blev udbygget yderligere. Efter 52 minutter kom Dani Alves nemlig til at sende bolden i eget net.

I overtiden scorede Paris Saint-Germains Metehan Guclu til 3-2, men der blev ikke scoret mere.

Dermed må Paris Saint-Germain udskyde mesterskabsfesten endnu engang. Næste chance for at sikre mesterskabet bliver på hjemmebane mod Monaco søndag aften, hvor de bare skal bruge et point. Mesterskabet bliver dog også sikret, hvis Lille ikke formår at slå Toulouse søndag eftermiddag.