• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Gram-Hanssen

Riza Durmisi undskylder vredesudbrud efter udskiftning

Foto: Getty Images

Riza Durmisi undskylder nu for sin reaktion, da han blev udskiftet under Nices kamp mod AS Monaco i går.

Af Morten Gram-Hanssen

Riza Durmisi startede igen inde for Nice, da Patrick Vieiras tropper i går besejrede AS Monaco med 2-1, takket være to mål af en særdeles velspillende Kasper Dolberg. 

Durmisi blev dog udskiftet efter 56 minutter, mens Nice var bagud 1-0, og det var bestemt ikke noget, der huede ham. Den danske venstreback var tydeligt utilfreds med udskiftningen, og kastede således vredt med sin jakke efterfølgende. 

Nu undskylder Durmisi imidlertid for sin opførsel på sociale medier. 

- For at gøre det helt klart: Jeg lavede en fejl i dag. Og jeg vil tage konsekvenserne af det, men fodbold er følelser og alle ved, at jeg aldrig mangler respekt for klubben eller mine holdkammerater, skriver Durmisi på både Twitter og Instagram

- Jeg var frustreret over min egen kamp, og det er det. Undskyld til træneren, spillerne og alle omkring klubben. Nu ser vi fremad.

Durmisi er i øjeblikket udlejet til Nice fra Lazio for sæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.