• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Robin Olsen-skifte i fare? Fransk klub henter argentiner til lægetjek

Foto: Getty Images

Robin Olsen var angiveligt tæt på en aftale med Montpellier, men i stedet ser det ud til, at franskmændene henter Geronimo Rulli. Han skal i hvert fald til lægetjek i dag.

Af Anders Dehn

Det har længe ligget i kortene, at Robin Olsen skulle væk fra AS Roma denne sommer, og i sidste uge tydede det på, at Montpellier skulle få glæde af den svenske målmand. Men nu ser det ud til, at franskmændene har fundet en anden keeper.

Argentinske Geronimo Rulli er i hvert fald rejst til Montpellier for at gennemgå lægetjek i dag. Det bekræfter hans nuværende klub, Real Sociedad, på sin officielle Twitter-konto. Går lægetjekket godt, skifter Rulli på en lejeaftale.

Robin Olsen var også udset til at få en lejeaftale med en købsoption, skrev La Gazzetta dello Sport i sidste uge. Som en del af aftalen ville Roma endda betale en del af Olsens løn.

Geronimo Rulli har spillet i Real Sociedad i de seneste fem sæsoner og har desuden fået to landskampe for Argentina. Han mistede sin plads i målet i løbet af sidste sæson, men vandt den tilbage i foråret. Nu tyder det dog på, at han skal skifter til Montpeliier.

I Rom sidder Robin Olsen med fortsat fire år tilbage af sin kontrakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus