• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Sød musik i Barcelonas ører: PSG sænker prisen markant på Neymar

Det lader nu til at være muligt at hente Neymar til mindre end det, som Barcelona solgte ham for.

Af Oliver Okstrøm

Det er sjældent nemt at forhandle med Paris Saint Germain, og det har nærmest været umuligt for Barcelona. Alligevel lader det nu til, at den catalanske storklub har mulighed for at få hul igennem til en handel om Neymar.

Det skriver sportsavisen Diario Sport.

Her bliver det berettet, at der er sket en ændring i forholdene, hvor Barcelona i første omgang var blevet mødt med et stort krav om 2,2 milliarder kroner for Neymar, men det tal er nu faldet helt ned til 1,34 milliarder kroner.

Dermed er der nu muligheder for at forhandle, men PSG fastholder, at de kun vil have penge - og dermed kan der ikke blive tale om en handel med spillere i bytte.

I PSG har man også fået ny sportsdirektør i Leonardo, der er vendt tilbage til klubben, som skulle være bedre til at lytte til bud. Ifølge avisen skulle han desuden være af den opfattelse, at Neymar bør forlade klubben.

Et salg af Neymar skulle desuden betyde, at PSG nemt ville leve op til UEFA's regler for Financial Fair Play, og dermed vil de kunne hente nye topspillere til klubben.

Superliga

OB slog Malmö FF i Sverige

OB besejrede et afbudsramt Malmö FF-mandskab med 2-1 onsdag eftermiddag. Søren Rieks scorede for det svenske hjemmeho...

Mere Superliga

Fokus