• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Bertrand Laquait, førstekeeper i Evian, brækkede benet i Evians kamp i weekenden. Keeperen er ude i tre måneder, og dermed ser det ud til, at Stephan Andersen igen kommer til at vogte målet i den franske klub.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Brøndby solgte Stephan Andersen til franske Evian tidligere i år, og alt startede godt for den danske keeper, som med det samme blev førstekeeper i klubben. Desværre for Stephan Andersen mistede han sin plads i målet efter den indledende fase i sæsonen, da klubbens træner ikke var overbevist om danskeren kvaliteter, og derfor satte han Bertrand Laquait på målet i danskerens sted. Sådan har målmandssituationen været lige siden - indtil denne weekend.

Her blev Stephan Andersen nemlig indskiftet i Evians 3-2-nederlag til Rennes, da Laquai måtte udga med en skade, og den ser desværre for Laquait temmelig slem ud. I dag skriver Evian nemlig på sin hjemmeside, at den franske målmand har brækket skinnebenet, og derfor vil han være ukampdygtig i de næste tre måneder.

Dermed ser det ud til, at Stephan Andersen kan forberede sig på mere spilletid i den franske Ligue 1, hvor han indtil nu har spillet syv kampe - seks fra start og altså én som indskifter i weekenden mod Rennes, hvor Daniel Wass i øvrigt scorede.