Ligue 1

Stjernetrio reddede PSG i Montpellier

Paris Saint-Germain sikrer sig en flot udebanesejr over Montpellier.

Paris Saint-Germain har etableret sig som topholdet i Ligue 1 og er godt på vej mod en ny titel, og lørdag aften tog de endnu et skridt mod titlen.

De forsvarende mestre var på besøg hos formstærke Montpellier, og her sikrede gæsternes superstjerner Neymar og Kylian Mbappe en sen sejr.

Første halvleg var ellers en skrækhalvleg for Paris Saint-Germain. Cheftræner Thomas Tuchel måtte foretage to ændringer som følge af skader allerede efter 25 minutter, hvor Presnel Kimpembe og Idrissa Gueye måtte lade sig erstatte af Abdou Diallo og Nianzou Kouassi.

Det blev også værre for Paris Saint-Germain før pausen, da de kom på et selvmål af Leandro Paredes, der headede bolden i eget net.

Men efter pausen fik Paris Saint-Germain rejst sig. Montepellier fik Pedro Mendes udvist i det 72. minut, og det fik store konsekvenser. Umiddelbart efter udlignede Neymar således på et direkte frispark, og et minut senere var angrebskollegaen Kylian Mbappe på spil, da han scorede til 2-1.

Ti minutter senere slog Mauro Icardi sejren fast med syvtommersøm, da han flugtede kampens sidste mål ind til 3-1.

Paris Saint-Germain gav dermed Montpellier deres første nederlag siden oktober, og de har nu otte point ned til Marseille på andenpladsen.