• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Gustav Tornby

Thomsen: Betyder meget, at AaB tjener penge på mig

Thomsen: Betyder meget, at AaB tjener penge på mig
Foto: Nantes

Nicolaj Thomsen er meget glad for sit skifte til franske Nantes - specielt fordi han kan hjælpe med at give AaB penge.

Af Gustav Tornby

Sidste sommer var det meget tæt på, at Nicolaj Thomsen skiftede til den franske klub Nantes, men nu er det endelig på plads. 

Nantes har netop nu bekræftet, at de henter den danske landsholdsspiller i AaB. I Frankrig får Thomsen en fireårig kontrakt. 

Som tipsbladet.dk tidligere har kunne fortælle, kan prisen for Thomsen ende op i omegnen af 4,5 millioner - en fin pris, da Thomsen havde kontraktudløb hos AaB til vinter. Thomsen glæder sig også over at AaB tjener penge på salget af ham. 

- Allerede for et år siden var det tæt på en aftale med Nantes, men klubben har fastholdt sin interesse, og jeg er glad for, at det hele nu er faldet på plads. Jeg ser virkelig frem til min nye udfodring i Frankrig, men det betyder også meget for mig, at AaB dermde tjener penge på mig. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og jeg kan ikke takke trænere, ledere og alle øvrige ansætte nok for altid at have bakket mig op, fortæller han til AaB's officielle hjemmeside, aabsport.dk.

- Der findes ikke et bedre sted at udvikle sig end i AaB, og for mig har højdepunktet selvfølgelig udover min debut været The Double-sæsonen i 2014 samt senere gruppespilskampene i UEFA Europa League, slutter han. 

Det blev i alt til 151 kampe i AaB for Thomsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus