• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Sylvester Guldberg Røn

Tidligere PSG-spiller kræver erstatning for manglende spilletid

Hatem Ben Arfa er parat til at hive Paris Saint-Germain i retten. Franskmandens kontrakt var præstationsbetinget, og da Ben Arfa ikke fik spilletid, kræver han nu erstatning.

Af Sylvester Guldberg Røn

Der er formentlig ikke nogen, der har været i tvivl om, at Hatem Ben Arfa er en ekstraordinær fodboldspiller. I sommeren 2016 tog han efter et par imponerende sæsoner til Paris Saint-Germain. Skiftet blev dog aldrig en succes, og i 2018 udløb hans kontrakt. 

Selvom Ben Arfa nåede 32 kampe for de franske giganter, så har han nu planer op at hive PSG i retten, da han forlanger 8 mio. euro i erstatning. Det skriver nyhedsbureaet AP. 

Grunden til, at Ben Arfa vil hive PSG i retten, er, at franskmanden i store dele af sin tid var helt ude af holdet. Ben Arfa havde fået en kontrakt, der i høj grad var præstationsbetinget, så når franskmanden ikke spillede, fik han en væsentligt lavere løn. 

Både spilleren selv og hans advokat mener derfor, at Paris Saint-Germain bevidst holdte Ben Arfa ude af holdet for at spare penge og for at 'knække' franskmanden. Ifølge AP, mener PSG dog, at det var offensivspilleren, der var 'stædig'. 

31-årige Hatem Ben Arfa spillede sin sidste kamp for Paris Saint-Germain i april 2017, og han spiller i dag for Rennes. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus