• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Tidligere Randers-målmand: Klubben vil forsøge at sælge mig til sommer

Tidligere Randers-målmand: Klubben vil forsøge at sælge mig til sommer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Karl-Johan Johnsson afviser, at han skal væk fra Guingamp til januar, men klubben vil forsøge at få ham solgt til sommer. Selv drømmer han om Tyskland eller England.

Af Anders Dehn

Til sommer passer det hele ind for Karl-Johan "Kalle" Johnsson. Da har han været i Guingamp i tre år, og han vil have ét år tilbage af sin kontrakt. Det er et glimrende tidspunkt at komme videre i karrieren, og det er klubben da også indstillet på.

Det siger den tidligere Randers FC-keeper i hvert fald selv. Han har tidligere fortalt om sit ønske om at skifte til en større klub, og det skal gerne ske om et halvt år. Et januarskifte bliver næppe aktuelt.

- Nej, som det ser ud ud, skal der meget til, for at jeg kan skifte i januar. Specielt som målmand føler jeg, at det vil være ret drastisk, og desuden skal man jo kunne lide mig som spiller. Klubben er indstillet på at forsøge at få mig solgt til sommer, siger Johnsson til Fotbollskanalen.

Den svenske landsholdsmålmand har tidligere fortalt, at han håber at lande et skifte til en klub, der spiller Europa League eller noget i den stil. Eventuelt en, der spiller med i toppen af sin liga, hvorimod Guingamp ligger allernederst i Frankrig.

Det ultimative skifte vil være til et af de store fodboldlande i Europa.

- Man vil gerne spille på så højt niveau som muligt. Drømmen er at komme til England eller Tyskland, men jeg lukker ingen døre for også at spille et andet sted i Frankrig, sagde "Kalle" Johnsson i november.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.