• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Nicklas Grodt Degn

Tidligere Real Madrid- og PSG-stjerne: Godt for Mbappe at tage ansvar

Foto: Getty Images

Den tidligere midtbanestjerne Claude Makelele siger, at Kylian Mbappe må acceptere hvad der følger med, hvis han vil have mere ansvar. Og sammenligner PSG-situationen med Real Madrids Los Galacticos.

Af Nicklas Grodt Degn

PSG-stjerneskuddet Kylian Mbappe hældte tidligere på måneden vand på rygtemøllen, da han offentligt udtrykte sin hang til at få mere ansvar. Om det så bliver hos Paris Saint-Germain eller andetsteds.

Det får nu den tidligere Real Madrid-, Chelsea- og PSG-stjerne Claude Makelele frem med råd til sin unge landsmand.

- Hvis han vil have ansvar må Mbappe acceptere det, der følger med. Jeg tror, det er godt for ham. Der er ikke en specifik alder, hvor man skal til at tage ansvar, siger Makelele til Le Parisien ifølge Marca.

Makelele sammenligner den nuværende situation i den celebre PSG-trup fyldt med store stjerner med situationen hos Real Madrid, hvor Claude Makalele spillede fra 2003 til 2008. Det vil sige i æraen med de navnkundige Los Galactico-stjerner.

- I Real Madrid havde vi 20 stjerner, men vi forstod det, vi var de bedste og havde en fantastisk holdånd. Træneren fortalte os, at han var ligeglad med, om vi var venner, men i to timer om dagen skulle vi være fuldstændig engageret i hinanden.

Makelele sluttede sin aktive spillerkarriere med tre års hos PSG. Han er i dag træner i den belgiske klub Eupen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.