• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Alexander Paaske

Tielemans tror på Henry trods fortsættende Monaco-krise

Youri Tielemans har langt fra opgivet håbet i Monaco-træner Thierry Henry, selvom franskmanden endnu ikke har fået vendt den meget negative stime i klubben.

Af Alexander Paaske

Den franske fodboldlegende Thierry Henry overtog for nylig ansvaret i kriseramte Monaco, men heller ikke den tidligere Arsenalstjerne har endnu fundet opskriften på at hente resultater i Monaco.

Senest er det blevet til to 0-4-hjemmebanenederlag i træk til henholdsvis Club Brügge i Champions League og Paris Saint-Germain i den hjemlige turnering, hvor Monaco er placeret næstsidst med sølle syv point efter 13 kampe.

Læs også: Henry vil hente Chelsea-spiller som første signing

Men på trods af det tror midtbanespiller Youri Tielemans, der også kender Henry fra det belgiske landshold, på sin nye træner.

- Ja, selvfølgelig. Han er en virkelig god træner, og han har nogle idéer, han vil bringe til holdet. Holdet arbejder hårdt for at ændre tingene, siger Tielemans til Sky Sports.

- Jeg ved herfra (Belgiens landshold, red.), at han er en god træner, og at han har en stor viden om fodbold, som han prøver at videreføre til spillerne, siger Tielemans.

Monaco har spillet en uafgjort og tabt tre kampe under Henrys ledelse indtil videre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus