• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Tik-tak: PSG's nøgletimer i forsøget på at få Rabiot solgt

PSG kan ikke få forlænget deres kontrakt med Rabiot, og derfor gør de nu et stort forsøg på at få ham solgt, så de kan få lidt penge ud af ham, inden han går gratis til sommer.

Af Oliver Okstrøm

I denne sæson har Adrien Rabiot fra PSG været en af de helt store transfersagaer, som endnu ikke er blevet afsluttet. Den franske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer, hvor han derfor kan skifte gratis.

Det er dog noget, som Paris Saint Germain meget gerne vil undgå, og derfor har de sat stærkt ind på, at de kan nå at få ham solgt, inden transfervinduet lukker i. Det skriver den catalanske sportsavis Diario Sport.

Her bliver der fortalt, at selvom PSG skulle have store ønsker om, at de kan få spilleren solgt, så har FC Barcelona ingen planer om at røre på sig nu. I den seneste tid har de også været mest fokuserede på at hente Frenkie De Jong fra Ajax, men de skulle ikke udelukke at prøve at hente Rabiot senere.

Derudover bliver det også nævnt, at de to engelske storklubber, Liverpool og Tottenham, er interesserede i at hente Rabiot, men det har ikke været muligt for dem at få ham til at acceptere de tilbud, de er kommet med.

I den seneste tid har PSG dog gjort meget for at få Rabiot til at samarbejde. Tidligere har den manglende forlængelse med den franske mesterklub gjort, at Rabiot har været frosset ude fra både kamp og træning, men onsdag vendte ham tilbage. Angiveligt som et forsøg fra klubbens side til at tø ham op.

Indtil videre har det ikke givet bonus, og tiden går.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus