• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Tilskuere forsøgte at overfalde Nantes-præsident

Tilskuere forsøgte at overfalde Nantes-præsident
Foto: Claude Paris/Polfoto

Sidst i opgøret mellem Nantes og Toulouse forsøgte en gruppering af tilskuere at forcere sig ind til Nantes-præsidenten Waldemar Kita og hans familie.

Af Kenneth Jensen

Både Nicolaj Thomsen og Martin Braithwaite var med fra start, da de to danskere spillede 1-1. Braithwaite havde ellers givet Toulouse føringen, da han i første halvleg omsatte et straffespark, men Nantes fik udlignet til sidst i opgøret på et tidspunkt, hvor Nicolaj Thomsen var blevet udskiftet.

Men det er ikke spillet på banen, der trækker de store overskrifter i det franske her i dagene efter opgøret. Det er tværtimod det faktum, at nogle tilskuere forsøgte at tvinge sig adgang til Nantes-præsident Waldemar Kita og hans familie til sidst i opgøret.

- Nogle individer, inklusiv nogle med tilknytning til supportere af klubben, valgte lørdag aften, minutter før kampen var forbi, at invadere præsidentens tribune for at møde klubbens præsident og hans familie. Hurtig ageren fra politiet og sikkerhedsvagter i klubben gjorde, personerne blev afvist, skriver Nantes på klubbens hjemmeside, hvor der også står, at familien er i chok.

Lidt senere opstod der så ballade et andet sted på tribunen, og det mener Nantes er samme personer, der har sat balladen i gang.

- De ville slås med Toulouse-fansene, og hurtig ageren fra vores vagter og fra politiet afværgede en katastrofe. Disse bøller skabte panik på stadion, og FC Nantes vil retsforfølge dem og samarbejde med et kompentent politi, så de ikke kommer itl at få adgang til stadion igen, skriver klubben.

FC Nantes ligger nummer 16 i Ligue 1 med 12 point for 12 kampe og er et par point over nedrykningsstregen, mens Toulouse i denne sæson har bevæget sig op i toppen og ligger nummer seks med 19 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus