• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Tuchel skynder på PSG: Vi mangler spillere

Foto: Getty Images

PSG-træneren er frustreret over, at klubben endnu ikke har hentet de nødvendige spillere.

Af Mads Aagurd

I lang tid har Leandro Paredes til Paris Saint-Germain lignet en lukket handel, men endnu råder PSG-træner Thomas Tuchel ikke over Zenit-stjernen. Med et lukkende transfervindue og skader til nøglespillere gror frustrationerne med klubben.

- Vi venter på Paredes, og jeg bliver fortalt, at det er på plads, men han er her ikke. Jeg er bekymret, for vi mangler spillere! Vi kan ikke udføre mirakler. Der mangler spillere i midten, og det er den 27. januar. Det er næsten slut, siger Tuchel efter søndagens Ligue 1-sejr.

Ifølge den tyske træner manglede hans mandskab allerede spillere sidste sommer, men skader til Neymar og Marco Veratti gør, at problemer bliver endnu større for de franske mestre.

Tyskeren mener, at klubben er nødt til at hente spillere nu, hvis klubbens målsætninger skal indfries, selvom holdet fortsat er ubesejret i den hjemlige liga.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.