• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Tipsbladet.dk .

Tuchel straffede PSG-stjerner: Det er lidt trist

Kylian Mbappé og Adrien Rabiot mødte for sent op til forberedelserne til søndagens topbrag mod Marseille, og det kostede en tur på bænken.

Af Tipsbladet.dk .

Der har været historier fremme om, at Neymar tidligere har haft særlige priviligier i Paris Saint-Germain.

Men efter hovedstadsklubbens kamp søndag mod Marseille tyder noget på, at parisernes nye træner, Thomas Tuchel, ikke finder sig i udisciplinerede attituder fra sine stjernespillere. 

Læs også: Fredagens rygtebørs: Alexis Sanchez vil til PSG

Paris Saint-Germain var søndag aften på en svær opgave ude mod Marseille, og op til forberedelserne til denne kamp kom Kylian Mbappé og Adrien Rabiot nemlig for sent. Og det skulle vise sig at være dyrt.

Det sene fremmøde fik, ifølge det franske medie RMC Sport, nemlig cheftræner Thomas Tuchel til at placere både Mbappé og Rabiot på bænken til den store kamp, hvor Eric Maxim Choupo Moting og Julian Draxler i stedet fik chancen.

Mbappé og Rabiot var dog ikke længere ude i kulden end, at Tuchel skiftede de to profiler ind i løbet af anden halvleg i kampen, som pariserne vandt 2-0. Mbappé scorede få minutter efter sin indskiftning, mens Draxler lukkede kampen i overtiden.

På pressemødet efter kampen var Thomas Tuchel ærgerlig over situationen.

- Det er en disciplinær sanktion efter en periode på hotellet. Det var en meget svær situation før en stor kamp. Jeg er lidt trist over det. Det bekymrer mig, sagde Tuchel ifølge RMC Sport på pressemødet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.