• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Tuchel usikker på Neymars fremtid

Tuchel usikker på Neymars fremtid
Foto: Getty Images

PSG-træner Thomas Tuchel kan ikke give et klart svar på, hvorvidt Neymar bliver i den franske klub eller ej.

Af Oliver Okstrøm

Nærmest siden Neymar skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint Germain i sommeren 2017 har der været rygter om, at han var på vej videre til en ny klub grundet fortrydelse over sin rekordtransfer.

Det er dog ikke noget, der er sket endnu, men rygterne fortsætter. Tidligere har det været Real Madrid, der har stået som en mulighed, når det kommer til nye klubber, men nu er det Barcelona, der er dukket op som et overraskende bud på en ny klub for Neymar.

Det er den spanske radiokanal Cadena Ser, der har peget på dette, og de mener at vide, at Neymars frikøbsklausul er på en my mindre end de 1,65 milliarder, som han blev solgt for i 2017.

I den franske klub fortalte deres tyske træner Thomas Tuchel lidt om, hvordan han opfatter situationen med brasilianeren.

- Bliver han? Jeg ved kun, at han er her i oktober, men jeg kan ikke sige noget om, hvorvidt han er her i sommeren 2019. Men han er vores spiller, og han er på kontrakt, lyder det fra Tuchel.

Kontrakten mellem Neymar og PSG varer frem til sommerne 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.