• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Simon Møbjerg Sørensen

Wass: Fedt med Marseille-interesse

Wass: Fedt med Marseille-interesse
Illustration

Daniel Wass har en god dialog med Evian om ønsket om at prøve sig af i en større klub, og han glæder sig over interesse fra Olympique Marseille.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Daniel Wass vil efter tre sæsoner i Evian gerne prøve sig af i en større klub, og senest er den alsidige dansker blevet sat i forbindelse med storklubben Olympique Marseille. Pressedirektør Julian Dupraz afviser i dag på sin Twitter-profil, at det er tæt på en aftale, som nogle medier ellers har skrevet. Wass selv vil ikke gå i detaljer omkring historierne om Marseille og Evian-direktørens tweet.

- Det er fedt at blive sat i forbindelse med så stor en klub som Olympique Marseille, men jeg har ikke så meget at sige til detaljerne omkring det. Jeg tager alt det her stille og roligt, for der er et stykke tid tilbage af transfervinduet. Jeg er interesseret i at prøve noget større, men det kræver, at der kommer nogle bud på bordet. Jeg må bare vente og se, hvad der sker, siger Daniel Wass til tipsbladet.dk.

Danskeren scorede i den forgangne sæson ni mål i den franske Ligue 1 og havde en væsentlig andel i, at Evian fik en ny sæson i den bedste franske række. Siden har Marseille og klubber som St. Etienne og Rennes vist interesse for ham, mens AS Roma og Schalke 04 også er blevet nævnt.

- Sådan en som mig kan ikke vælge og vrage, så jeg ser på, hvad der kommer og vil ikke tage stilling på forhånd til, om jeg helst vil det ene eller det andet land og klub. Når der kommer bud, sætter jeg mig ned med dem, der er tæt på mig, og så taler vi om det og træffer en beslutning. Jeg har en fin og åben dialog med Evian, hvor vi er meget ærlige omkring vores ønsker for, hvad der skal ske den her sommer, siger Wass.

I morgen starter den franske sæson så, hvor Evian møder Caen, og den og de kommende runder tager Wass gerne med inden et eventuelt klubskifte senere på måneden.

- Selvfølgelig giver jeg alt for Evian, til jeg ikke er her mere. Jeg vil ikke lægge mig ned og tude over, at jeg ikke er kommet videre endnu, og som sagt er der også masser af tid. Jeg skal jo også gøre det godt for at komme videre, og det kan de første kampe her også hjælpe mig med.

Daniel Wass blev solgt til Benfica i 2011. De lejede ham straks ud til Evian, der siden købte ham fri af den portugisiske storklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus