2016-01-16 18:54
Foto: Jacques Brinon/Polfoto

Martin Braithwaite og Toulouse klarede at holde PSG fra scoring i 73 minutter. Men en høj svensker ødelagde det for danskeren.

Paris Saint Germain har i denne sæson kørt stort set al modstand over indenfor den franske grænse. Derfor er de stukket helt af i Ligue 1, hvor de ser ud til at kunne lave en rekordsæson af de helt store.

Lørdag kom de dog i en smule vanskeligheder, da de mødte Toulouse på udebane med danske Martin Braithwaite på holdet. Her skulle der gå 73 minutter før PSG endelig fik hul på Toulouse-defensiven. Det skete efter en dødbold, hvor David Luiz kom højest i feltet og headede bolden over til Zlatan Ibrahimovic, der på kanten af offside kunne pande bolden ind over stregen til 1-0, som kampen endte. 

PSG havde dog heller ikke sendt hele kavaleriet ind fra start. Spillere som Cavani, Van der Wiel og Verratti startede eksempelvis på bænken, men kom på banen undervejs i kampen.

I det hele taget bar kampen præg af, at PSG hele tiden havde troen på, at de nok skulle få scoret på et tidspunkt. Der blev spillet med stor tålmodighed af Laurent Blancs tropper i opgøret, hvor man tydeligt kunne se, at der er tale om to hold, der har vidt forskellige budgetter at arbejde med.

Braithwaite blev med ti minutter tilbage af kampen skiftet ud efter en kamp, hvor han ikke havde fået så meget at arbejde med. En enkelt gang fik han dog bolden med sig ind i feltet, men blev stoppet lige i skudøjeblikket ved stillingen 0-0.

Sejren betyder, at PSG nu er 23 point foran andenpladsen fra Angers. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?