• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Anders Dehn

Matchvinderen Pourié: Krisesnakken er overstået

Randers FC vandt endelig en fodboldkamp i går, og dermed kan al snak om krise godt afblæses, mener målscorer i 1-0-sejren, Marvin Pourié.

Af Anders Dehn

Før gårsdagens pokalkamp mod SønderjyskE havde Randers FC ikke vundet i otte kampe. Eftersom stimen strakte sig hen over vinterpausen, talte den til sidst 115 dage, men nu er stimen brudt.

Randers fik 1-0 efter Marvin Pourié straffespark i første halvleg, og dermed er holdet klar til kvartfinalerne i DBU Pokalen. Det glæder målscoreren, der mener, at holdets krise hermed er tilendebragt.

- Krisesnakken er overstået nu. Vi har endelig fået den sejr, som vi næsten havde glemt, hvordan føles, så det er helt fantastisk, siger Pourié ifølge Randers Amtsavis.

Det var den tyske angriber, der selv fremtvang det straffespark, han afgjorde kampen på, men i SønderjyskE-lejren var der stor utilfredshed med dommen. De mente, at forseelsen blev begået uden for feltet.

Pourié er hverken enig eller uenig med SønderjyskE-spillerne. Han har "ingen idé", om det var inde i eller uden for feltet, som han siger i lokalavisen. 

SønderjyskE har dog chance for at tage revanche allerede på søndag. Her mødes holdene igen i en duel, der afgør, hvem der skal spille med i mesterskabsspillet. Du kan læse perspektiverne for den kamp og resten af dramaet om slutspillet her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus