Betting-bomben: Malmö FF straffer karantæneramte Elfsborg
2016-01-19 15:51

Maccabi Haifa vil hente Enoch Kofi Adu i svenske Malmö FF i dette transfervindue, skriver Fotbollskanalen.se.

Den israelske storklub Maccabi Haifa jagter den tidligere FC Nordsjælland-spiller Enoch Kofi Adu, der nu spiller i svenske Malmö FF.

Maccabi Haifa skal være ved at forberede et bud på Adu her 12 dage, før vinterens transfervindue lukker.

Det erfarer det svenske medie Fotbollskanalen.se.

Adu, der var en stor profil på FC Nordsjællands mesterskabshold i 2011-12-sæsonen, har tidligere udtalt, at han er klar på en ny udfordring.

- Jeg håber på det bedste, og at jeg kan tage endnu et niveau op, sagde Adu til Sydsvenskan efter afslutningen på sidste sæson i Sverige.

25-årige Adu manglede også ved Malmös første træning efter vinterpausen, hvilket startede spekulationerne omkring hans fremtid i klubben. Men det var der en naturlig forklaring på, fortæller sportschefen Daniel Andersson.

- Det var simpelt. Han havde brug for en ting for at kunne rejse, og det var i hans lejlighed. Han kunne ikke forlade Ghana. Han havde glemt sin opholdstilladelse i lejligheden i Malmö, og det behøver han for at rejse ud af Ghana, siger Andersson ifølge Fotbollskanalen.se.

Udover Adu kan en anden profil på danske Allan Kuhns Malmö-mandskab også være på vej væk, da spanske Celta Vigo angiveligt er interesseret i svenske Oscar Lewicki.

FCN solgte Adu i 2013 til belgiske Club Brügge og blev siden udlejet til norske Stabæk, inden Malmö hentede ham i 2014.

SENESTE NYT...
OP | NED