• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

19-årig Club Nacional-talent skal træner med Premier League-klub

Foto: Tony Marshall/Getty Images

Maximiliano Villa hentes til prøvetræning i Premier League-klubben Middlesbrough, hvor han får ti dage til at vise sit værd.

Af Michael Ehrhorn

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og flere klubber jagter netop nu de sidste muligheder for tilgange. I Middlesbrough kæmper man med i bunden af Premier League, og her er man i gang med at se på spændende muligheder uden for de engelske grænser. 

Det engelske medie IBTimes skriver nu, at Premier League-klubben vil hente Maximiliano Villa til prøvetræning i de kommende ti dage. Villa kommer fra Club Nacional i Uruguay, og med en alder på bare 19 år er han en af de spillere, der ventes en stor fremtid. 

Maximiliano Villa har sine styrker i forsvarsspillet, men er også en dygtig brik på midtbanen, mens han i ungdomsrækkerne har vist sig særdeles målfarlig. Han har fået lov at træne med førsteholdet i Club Nacional, men mangler stadig at sikre sin debut i den bedste række. 

I Middlesbrough er der da heller ikke lagt op til en direkte startplads, hvis Villa skulle tilspille sig en aftale. Han vil i første omgang blive en del af U/23-holdet, der er en af de helt store satsninger netop nu i Middlesbrough. 

Maximiliano Villa var med på tribunen, da Middlesbrough senest tørnede sammen med West Ham. 

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus