• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Tipsbladet.dk .

19-årig Club Nacional-talent skal træner med Premier League-klub

Maximiliano Villa hentes til prøvetræning i Premier League-klubben Middlesbrough, hvor han får ti dage til at vise sit værd.

Af Tipsbladet.dk .

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og flere klubber jagter netop nu de sidste muligheder for tilgange. I Middlesbrough kæmper man med i bunden af Premier League, og her er man i gang med at se på spændende muligheder uden for de engelske grænser. 

Det engelske medie IBTimes skriver nu, at Premier League-klubben vil hente Maximiliano Villa til prøvetræning i de kommende ti dage. Villa kommer fra Club Nacional i Uruguay, og med en alder på bare 19 år er han en af de spillere, der ventes en stor fremtid. 

Maximiliano Villa har sine styrker i forsvarsspillet, men er også en dygtig brik på midtbanen, mens han i ungdomsrækkerne har vist sig særdeles målfarlig. Han har fået lov at træne med førsteholdet i Club Nacional, men mangler stadig at sikre sin debut i den bedste række. 

I Middlesbrough er der da heller ikke lagt op til en direkte startplads, hvis Villa skulle tilspille sig en aftale. Han vil i første omgang blive en del af U/23-holdet, der er en af de helt store satsninger netop nu i Middlesbrough. 

Maximiliano Villa var med på tribunen, da Middlesbrough senest tørnede sammen med West Ham. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus