To 19-årige målscorere sendte Southampton videre

Med mål fra William Smallbone og Jake Vokins blev det til en 2-0-sejr til Southampton over Huddersfield i FA Cuppen.

Der er fuld knald på FA Cup-kampene denne lørdag, og her var Southampton med den danske midterforsvarer Jannik Vestergaard med, da klubben mødte den tidligere danskerklub Huddersfield.

Her endte det med en 2-0-sejr til Vestergaard og Co, men det var først efter pausen, at målene begyndte at komme.

Det er dog ikke helt rigtigt, at Shane Long i første halvleg havde bolden i kassen, men som man har set det så mange gange tidligere i denne sæson, så måtte han trække armene ned igen, da målet blev annulleret for offside efter et VAR-gennemsyn.

I anden halvleg leverede Long i stedet assistenten, da 19-årige William Smallbone scorede i sin debut for Southampton til 1-0. I kampens sidste minutter sørgede Jake Vokins, som ikke har spillet siden oktober, for målet til 2-0 på et sandt dommedagshug.

Dermed er Southampton nu videre til fjerde runde i den engelske pokalturnering.

Næste opgave for Southampton er i Premier League, hvor de møder Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet.