Absurd scoring åbnede ballet i Southampton-nederlag

Jannik Vestergaard og Pierre Emile Højbjerg måtte gå fra banen med et nederlag på 1-2 mod Burnley i en kamp, hvor det ikke gik danskerklubbens vej.

Det er bestemt ikke hverdagskost med scoringer fra direkte hjørnespark, men da danskerklubben Southampton tabte med 1-2 til Burnley i Premier League, skete det allerede efter lidt mere end halvandet minut.

Her var der tale om et fuldstændig absurd mål, som du kan se øverst i artiklen. Bolden blev desuden forsøgt reddet på stregen, hvorefter den røg over til den danske midterforsvarer Jannik Vestergaard, som dog ikke kom først på bolden og kunne se Mee sparke den i kassen.

Uanset hvad, så var bolden dømt inde i første omgang og Westwood fik noteret sig scoringen for Burnley.

Efter 18 minutters spil kom Southampton tilbage i kampen, da Danny Ings fik udlignet med et lækkert skud lige udenfor feltet. Dog skulle Vestergaard i anden halvleg komme i skidt lys, da han var indblandet i Burnleys anden scoring, da der var spillet en time af kampen. Vestergaard mistede sin markering, og Vydra kunne hamre bolden i mål til 2-1.

Southamptons anden dansker, Pierre Emile Højbjerg, spillede hele kampen som anfører for holdet.

Nederlaget betyder, at Southampton er på 13. pladsen med syv point ned til nedrykningsstregen. Burnley er nu på 10. pladsen, hvor de er tre point foran Southampton.