Adam Johnson idømt lang fængselsstraf
2016-03-24 16:40

Den tidligere Sunderland-stjerne og engelske landsholdsspiller Adam Johnson skal seks år i fængsel efter at have været sammen med 15-årig pige.

Skærtorsdag var ikke nogen rar dag for Adam Johnson. Den tidligere Sunderland-spiller og forhenværende engelske landsholdsspiller skulle have sin dom i retten, efter han blev sigtet for at have haft sex med en bare 15 år gammel pige. Efter sigtelsen valgte Sunderland at fyre den tidligere storprofil, der havde udsigt til en længere fængselsstraf. 

Adam Johnson ankom til retten i formiddags, og løb indenfor i kampen for at undgå medierne. Under retsmødet lyttede fodboldspilleren til den 15-åriges forklaring, inden han skulle modtage sin dom. Denne lød på seks års fængsel, og ifølge engelske medier viste Johnson ikke følelser, da dommen blev afsagt. 

TIl stede i retten var også Adam Johnsons familie. Dog havde søsteren Faye valgt ikke at tage i retten: 

- Jeg vil gerne lade alle vide, at jeg ikke kommer til at være til stede i retten torsdag. Det skyldes, at Adam altid vil være min helt, og han skal ikke kunne se smerten i mine øjne. Jeg vælger i stedet at blive hjemme hos min søn, der stadig er Adams største fan, skriver søsteren på Facebook. 

Adam Johnson skal foruden sine seks års fængsel betale omkostningerne for sagen, der lyder på godt 50.000 pund.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?