2016-01-06 10:42
Foto: Scott Heavey/Polfoto

Han har kun spillet 17 minutters Premier League fodbold siden januar 2015, men Emmanuel Adebayor har tilbud fra Watford og Crystal Palace liggende.

Siden Emmanuel Adebayor blev løst fra sin kontrakt med Tottenham i september, har han ikke fundet en ny klub. Det kan han dog snart, for han har to tilbud fra Premier League-klubber.

Ifølge The Guardian er der tale om Watford og Crystal Palace, der begge har sendt angriberen kontrakttilbud for resten af denne sæson. Dem overvejer han i øjeblikket.

Avisen skriver, at Adebayor meget gerne vil blive boende i London, hvor han har et hus, og derfor er begge klubber et godt bud på hans kommende arbejdsgiver. Det mest lukrative tilbud kommer angiveligt fra Crystal Palace.

Det er formentlig også Alan Pardews hold, der har mest brug for en ny angriber. De nuværende af slagsen har til sammen bidrag med ét ligamål i denne sæson, og Pardew har selv fortalt, at man er på udkig efter endnu en spiller til forreste geled.

- Vi har været tilfredse med (Connor, red.) Wickham, og hvis vi kan holde ham og (Dwight, red.) Gayle kampklar og få Marouane Chamakh i omdrejninger, er det okay. Men vi kigger stadig på markedet for at se, om der er noget med lidt værdi.

Når eller hvis Adebayor beslutter sig for en af de to Premier League-bejlere, er der dog ikke sikkert, han kan være en stor trussel med det samme. Han har således kun spillet 17 minutters ligafodbold siden januar sidste år.

SENESTE NYT...
OP | NED