2017-10-12 22:13
Foto: Ian Walton/GettyImages

Den portugisiske midtbanespiller, som blev hentet til Premier League-klubben, kan endelig være med til træningen.

Leicester-manager, Craig Shakespeare, er glad for, at Adrien Silva endelig kan være med i til træning efter transfersagaen.

De tidligere Premier League-vindere hentede Silva i Sporting Lissabon på den sidste dag i sommerens transfervindue, men handelen blev indgivet 14 sekunder for sent i FIFA's Transfer Matching System (TMS).

Den engelske klub indledte en appelsag, som skulle gøre det muligt at benytte sig af den portugisiske midtbanespiller, men den blev i første omgang afvist. Derfor overvejer man nu at appelere sagen til CAS.

Som det er lige nu, må Shakespeare se bort fra Adrien Silva indtil januar, når transfervinduet åbner igen, men i mens glæder Leicester-manageren sig over, at portugiseren kan deltage i træningen.

- Jeg kan med glæde meddele, at han træner med os, siger Craig Shakespeare til Sky Sports, der stadig ærgrer sig over dommen:

- Jeg er naturligvis skuffet over Fifas beslutning.

Selvom han må se bort fra Adrien Silva, så betyder det ikke, at han holder sig fra ham.

- Jeg snakker med ham under træningerne, så jeg er sikker på, at han er fuldt fokuseret på, hvad jeg forventer af ham. Jeg er stadig i gang med at lære ham at kende, jeg kender ham ikke 100 procent endnu, siger Shakespeare.

SENESTE NYT...
OP | NED