2016-01-15 18:16
Foto: Kirsty Wigglesworth/Polfoto

Guus Hiddink bruger ikke ét sekund på at se opad i tabellen før, han er helt sikker på, at Chelsea ikke er i nedrykningsfare længere.

Det har ikke været nemt for de forsvarende engelske mestre fra Chelsea i denne sæson, hvor man tilmed fyrede José Mourinho som manager i december efter en række dårlige resultater og en placering faretruende tæt på nedrykningsstregen.

I stedet er hollænderen Guus Hiddink kommet til klubben som brandslukker, som han også gjorde tilbage i 2009, hvor det endte med en sejr i FA Cuppen. Her er skuden så småt ved at vende, men han er ikke i tvivl om, at klubben stadig skal passe på.

Det siger Hiddink ifølge BBC.

Han peger på, at holdet skal kigge nedad i tabellen før man ser opad.

- Der er 12 point mellem os og Tottenham på fjerdepladsen, som er noget af et hul. Selvfølgelig vil vi gerne se opad, men man skal ikke være urealistisk. Man skal også se på, at vi kun er seks point over nedrykningsstregen, som også er et faktum.

- Nedrykningskampen er et meget realistisk billede. Vi var ét point over stregen, da jeg startede. Nu har vi lidt mere plads til at trække vejret, men der kommer nogle svære kampe nu, siger Hiddink.

Lørdag møder Chelsea på hjemmebane Everton.

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED