• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Agent: Martial vil forlade Manchester United

Anthony Martial er utilfreds med sin rolle i Manchester Untied og vil forlade klubben denne sommer, fastslår angriberens agent.

Af Victor Risager

Der har været mange rygter om Anthony Martials fremtid denne sommer, og meget tyder på, at den 22-årige angriber kan være på vej væk. Det skyldes blandt andet, at Martial selv ønsker at forlade klubben, fortæller spillerens agent, Philippe Lamboley, til RMC Sport.

- Efter at have gennemgået alle muligheder og scenarier, ønsker Anthony Martial at forlade Manchester United. Der er mange scenarier. For nu er det for tidligt at tale om det. Anthony vil forklare alt dette senere, fortalte Lamboley.

Lamboley fortæller desuden, at parterne har arbejdet på en ny kontrakt i otte måneder, men at de ikke har kunnet blive enige. Det, mener han, skyldes, at Manchester United ikke vil gør ham til en vigtig del af holdet.

Martial er imidlertid på kontrakt indtil 2019, og han agter at respektere den kontrakt, forklarer agenten. 

- Det er dog helt klart, og det er meget vigtigt at huske, at på kontrakt i klubben, og at Manchester United vil have det sidste ord. Vi vil respektere klubbens beslutning, og han vil respektere sin kontrakt med klubben.

- Men vi deler ikke samme vision for Anthony's fremtid. I dag er han skuffet, fordi han i tre sæsoner har vist den kærlighed, han har for klubben og dens tilhængere.

Martial fik kun 18 Premier League-kampe fra start i den forgangne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus