Alex Iwobi sendte Everton videre i Carabao Cup

Everton er videre i Carabao Cup efter en sejr over Lincoln City, hvor Alex Iwobi blev matchvinder.

Den engelske Carabao Cup er i fuld gang, og onsdag aften skulle flere Premier League-hold i aktion i anden runde.

Et af dem var Everton, som skulle møde League One-holdet Lincoln City, og her løb Everton med en 4-2-sejr.

Lincoln City fik ellers en drømmestart på opgøret, og allerede efter 21 sekunder kom de foran på et mål af Harry Anderson.

Everton fik udlignet før pausen ved Lucas Digne, og efter knap en times spil scorede Gylfi Sigurdsson et føringsmål på straffespark. Føringen holdt dog ikke, og ti minutter senere udlignede Lincoln Citys portugisiske angriber Bruno Andrade.

Nyindkøbte Alex Iwobi sikrede dog Premier League-mandskabet sejren, da han ti minutter før tid scorede sejrsmålet. Det gjorde han med et hovedstød fra tæt hold, og det var hans første mål i Eveton-trøjen.

Richarlison scorede få minutter senere kampens sidste mål, og Everton vandt dermed 4-2.

Foruden Everton var Burnley også i aktion, men de skuffede mod League One-mandskabet Sunderland. Sunderland vandt nemlig 3-1, selvom Burnley var kommet foran.