2016-01-26 23:28
Foto: Polfoto

Liverpool sendte Stoke ud af Capital One Cup'en. Efter 1-0 til Stoke efter 120 minutter vandt hjemmeholdet på straffespark.

Efter en Liverpool sejr på 1-0 på Britannia Stadium, så havde Stoke City noget de skulle forsøge at indhente i andet opgør af Capital One Cup’ens semifinaler. 

Første halvleg af opgøret var gennemgående en lidt rodet affære. Liverpool var bedst på bolden, imens Stoke mest lurede i kontrafasen, hvor Arnautovic, Afellay og co gerne ville hurtigt til afslutning.
 
Det var også Stoke, der var farligst, selvom de ikke havde meget sammenhængende spil at byde på. Efter 22 minutter kom Jonathan Walters igennem, men vinklen blev spids og en sprællende Mignolet og en kæmpende Sakho reddede hjemmeholdet. 
 
Liverpool viste sig at være farligst fra distancen, hvor Emre Can havde halvegens farligste forsøg for The Reds. Tyskeren måtte dog se sit forsøg gå snert højre om Butlands mål. 
 
Stoke var direkte i deres stil og det blev belønnet kort før pausen, da Marko Arnautovic bragte The Potters foran. Bojan sparkede en udadskruet bold ind i feltet og her kom østrigeren og sparkede den sikkert i kassen til 1-0. Gengivelsen viste, at Arnautovic var klar offside i situationen og dermed kunne Stoke gå til pause med en noget kontroversiel føring.
 
Fra anden halvlegs start kom Liverpool længere frem på banen og forsøgte at lægge pres på Stokes bagerste folk.
 
Det lykkedes dog kun til en vis grad og det var fortsat Stoke, der skabte de fleste muligheder. Flere gange var Stoke tæt på - efter en times spil ved Walters, der kun var en heroisk Sakho-tackling fra at sende Stoke på Wembley-kurs.
 
Med et kvarter igen var det så Liverpool, der kunne have bragt sig på finalegivende 1-1. Bolden dumpede ned for fødderne af Jon Flanagan efter et Moreno-indlæg, men den tilbagevendte scouser formåede ikke at tæmme og afslutte i samme bevægelse. 
 
I slutminutterne pressede Liverpool på, men ingen af holdene formåede af score og dermed skulle Liverpool og Stoke i forlænget spilletid. 
 
Trods ihærdige forsøg, så formåede ingen af holdene at afgøre tingene. I de to gange 15 var Liverpool klart dominerende, men uden at spille sig til de helt store chancer. Derfor blev det hele afgjort i en straffesparkskonkurrence. 
 
Fra de 11 meter var Liverpool stærkest. Joe Allen afgjorde tingene for Liverpool og sendte The Reds til Anfield.
 
Liverpool møder enten Manchester City eller Everton i finalen på Wembley den 28 februar.
 
SENESTE NYT...
OP | NED