• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Alli: Handler kun om titlen nu

Alli: Handler kun om titlen nu
Foto: Polfoto/Frank Augstein

Dele Alli fortæller, at Tottenhams ydmygelse i Europa League vil blive glemt, hvis de vinder Premier League.

Af Gustav Tornby

Tottenham tabte med hele 5-1 samlet i Europa League-ottendedelsfinalen mod Borussia Dortmund, da the Spurs torsdag aften tabte 2-1. 

Til trods for skuffelsen er der stadigvæk masser at spille for i sæsonen for Tottenham, der i ligaen er på jagten efter den første ligatitel siden 1961, og er fem point efter ligaens etter Leicester med otte kampe endnu. 

Dele Alli, én af Tottenhams profiler, udtaler, at skuffelsen fra exitet fra Europa League kan fjernes, hvis de vinder Premier League. 

- Vi ved, vi er et godt hold. Vi kan ikke lade dette stoppe os. Vi skal holde på den form, som vi har haft i Premier League og blive ved indtil slutningen af sæsonen. Hvis vi vinder ligaen glemmer vi det her. Det er et kæmpe slag i selvtilliden, men det er vigtigt, at vi holder vores hoveder oppe, og i den næste kampe får de tre point og kommer tilbage på sporet, fortæller Alli ifølge Sky Sports. 

- Vi er på andenpladsen i ligaen, fem point bag Leicester. Det er vigtigt, at vi ikke tænker over det for meget og ikke lader os rive for meget med, slutter han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus