2016-03-14 19:36
Foto: Polfoto

Dele Alli fortæller, at alt er nemmere, når man har en holdkammerat som Harry Kane i Tottenham, da angriberen ved, hvordan man laver mål.

I går rykkede Tottenham to point tættere på Leicester, efter man besejrede Aston Villa med 2-0 på udebane. Dog har Leicester en kamp i hånden her til aften, når Newcastle kommer på besøg. En af de helt store årsager til, at Aston Villa blev besejret, var Harry Kane. Englænderen lavede to mål, og så har man vist en relativt vigtig rolle på holdet i en 2-0-sejr. 

Og Kanes kollega Dele Alli roser sin landsmand og klubkammerat. 

- Når man har en spiller som Harry Kane på toppen, ved man, at man kommer til at lave mål. Der var ingen panik: Vi fortsatte med at skabe chancer, og vi vidste, han nok ville score, og det gjorde han så heldigvis kort før halvlegen. Det hjalp os med at vokse ind i kampen, og så klarede vi skærene. Det var et godt resultat, siger Alli til Tottenhams hjemmeside. 

Tottenham møder i weekenden Bournemouth i Premier League. Inden da står den på Dortmund i Europa League. Første opgør sluttede imidlertid 3-0 til tyskerne. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?