2016-01-22 06:19
Foto: Mikkel Khan Tariq/Polfoto

Den tidligere FC København-spiller, Daniel Amartey, kan nu kalde sig for Premier League-spiller.

Den sidste ting skulle nu være på plads for 21-årige Daniel Amartey, før han nu offcielt kan blive præsenteret som Leicester-spiller.

Den tidligere FC København-spiller blev solgt i mandags til en pris mellem 50-60 millioner kroner, og torsdag aften skulle han ifølge Ekstra Bladet have bestået lægetjekket i Premier League-klubben.

Daniel Amartey nåede kun at spille halvanden sæson i FC København, hvor det blev det til 63 kampe, inden rejsen gik videre til England. 

- Daniel har fra dag ét været en mønsterspiller og nøglespiller for os, og han har udviklet sig eksplosivt og langt hurtigere, end nogen havde kunne have forudset. Han har tacklet sin succes og opmærksomheden fantastisk, og han nu får opfyldt en stor drøm om at spille Premier League for en klub, der har fulgt ham tæt længe, sagde Ståle Solbakken mandag til FC Københavns hjemmeside.

Samme dag som salget af Amartey havde den danske topklub fundet erstatningen for den unge ghaneser. Det blev den svenske midterforsvarer Erik Johansson, der kom til fra belgiske Gent.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?