• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Amerikansk medie: Liverpool-ejer prøver at sælge klubben

Amerikansk medie: Liverpool-ejer prøver at sælge klubben
Foto: Michael Regan/Getty Images

Liverpools amarikanske ejer prøver ifølge New York Post diskret at sprede ordet om, at klubben er til salg. Dette vel at mærke uden, at ønsket om at sælge meldes offentligt ud

Af Mikkel Sloth

Liverpool kan være på vej mod at få en ny ejer. Den nuværnde ejer, Fenway Sports Group med John Henry i spidsen, prøver i hvert fald angiveligt at sælge klubben. Det fortæller det amerikanske medie New York Post.

John Henry melder dog intet ud om, at han ønsker at sælge den engelske traditionsklub. Ifølge det amerikanske medie og dets kilder prøver han i stedet at lave et diskret og passivt salg. John Henry har ikke svaret på New York Post' henvendelser, og har derfor hverken be- eller afkræftet salgsrygterne.

Prisen ligger angiveligt på to milliarder dollars, eller cirka 13 milliarder kroner. Fenway Sports Group står derfor til at tjene en god sjat penge, eftersom de købte Liverpool tilbage i 2010 for 'kun' 477 millioner dollars, godt 3 milliarder kroner.

Så sent som i august gik der også rygter på, at et salg af Liverpool kunne være på vej, men dengang benægtede John Henry rygterne. Her stod den arabiske Sheik Khaled Bin Zayed Al Nahayan ellers klar til at købe klubben sammen med en kinesisk partner for cirka 17 milliarder kroner, men det køb faldt angiveligt til jorden.

Spørgsmålet er, om de står klar igen, nu hvor John Henry og Fenway Sports Group eftersigende er blevet parate til at sælge storkluben, der så sent som i maj spillede Champions League-finale, og for øjeblikket er med helt i toppen af Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus