2016-01-20 07:13

Ny Watford-spiller fortæller, at det kun er vejret, der er dårligt i Premier League - ellers er der ingen minus-punkter, når man spiller i den bedste engelske række.

Nordin Amrabat er skiftet fra Malaga til Watford. Den 28-årige marokkanske landsholdsspiller kan i London-klubben blandt andet glæde sig over et gensyn med sin tidligere holdkammerat i PSV, Heurelho Gomes.

Det hollandske medie Voetbal International har fået sig en snak med den tidligere Galatasaray- og PSV-spiller, og han har følgende at sige om sit skifte:

- Det er en drøm for alle fodboldspillere - ikke specifikt kun for mig. Alle små børn drømmer om at spille i Primera Division og Premier League. Stemningen i England, fansene, modstanderne - alle spillere vil gerne prøve sig selv af mod de stærkeste spillere. 

- Om to måneder er jeg 29. Hvis jeg gerne ville til Premier League, skulle det være nu. Jeg er en Premier League-fan, og jeg ser regelmæssigt kampene derfra. Watford har et fedt stadion, og de spiller god fodbold. Jeg kan bo i London, og det er også klasse. Det tager en time at flyve til Holland. Med andre ord: Der er ingen minuspunkter. Okay, måske lige vejret, men jeg er født og opvokset i Holland. Jeg er dermed vant til at leve med den slags vejr. Jeg talte også med Ibrahim Afellay, som sagde, at det ikke er så slemt i London. 

Nordin Amrabat fortæller også, at hans skifte til Watford blev 30 millioner kroner billigere for The Hornets, end hvis han var taget til en spansk klub. Watford måtte lægge 60 millioner kroner for fløjen, mens en spansk klub skulle betale 90 millioner. 

Amrabat har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i Watford indtil sommeren 2019.

SENESTE NYT...
OP | NED