• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

For andet år i træk: Guardiola er årets træner i Premier League

Foto: Getty Images

Pep Guardiola er kåret til årets træner i Premier League for andet år i træk.

Af Victor Risager

Søndag kunne Pep Guardiola fejre sit andet engelske mesterskab i træk med Manchester City, og det belønner Premier League ham nu for.

Den spanske manager er nemlig blevet kåret til årets træner i Premier League for andet år i træk. Det bekræfter Premier League på sin hjemmeside.

Læs også: Van Dijk får endnu en pris som årets spiller i Premier League

- Det er en ære at modtage denne pris, fortæller Guardiola, der hylder sine spillere, sin trænerstab og sine konkurrenter:

- Jeg vil dele den med mine spillere, fordi de er kunstnerne af alt, og med mit personale, fordi vi kæmpede hårdt mod alle trænerne i Premier League, især (Liverpools cheftræner) Jurgen Klopp, der var en utrolig konkurrent indtil slutningen. Det var en fornøjelse at spille imod dem alle, og forhåbentlig skal vi spille store kampe igen om titler i fremtiden.

Netop Klopp, der førte Liverpool frem til en flot andenplads og kun endte ét point efter Manchester City, var en af de øvrige nominerede til titlen. Det var Wolverhamptons Nuno Espirito Santo og Tottenhams Mauricio Pochettino også.

Prisen uddeles på baggrund af stemmer fra fans samt et panel af eksperter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.