Andreas Christensen efter Chelsea-nederlag: Vi må bare se fremad

Chelsea fik to røde kort i kampen mod Burnley, og var tæt på at få 3-3 i kampen. Andreas Christensen fortæller her om, hvordan han oplevede kampen.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen var for første gang siden lejeopholdene i tyske Gladbach igen med i en Premier League-kamp. Det skete i holdets 2-3-nederlag til Burnley, hvor danskeren kom på banen efter bare 18 minutter.

Det var en kamp, hvor Chelsea ikke bare fik én spiller vist ud men to. Til det var Andreas Christensen ifølge ham selv meget rolig. Det fortæller han til Chelseas officielle hjemmeside.

- Man tænker ikke rigtigt over det inde på banen. Man fortsætter bare med at kæmpe sig tilbage, som vi gjorde det i anden halvleg, siger Christensen.

For Andreas Christensen skete der virkelig også noget, da Chelsea fik reduceret til 1-3 ved Morata i anden halvleg.

- Da vi fik det første mål, voksede troen på os selv, og man kunne virkelig også mærke det på stadion. Larmen og det hele steg bare til et helt andet niveau, og vi kunne godt have fået noget med derfra.

- Vi er stolte af anden halvleg. Vi kæmpede flot efter, vi havde gjort det svært for os selv i første halvleg. Jeg tror alle er klar over, hvad der skete, og det handler nu bare om at se fremad, siger den danske Chelsea-spiller.

Han fortæller endvidere, at de er nødt til at spille den samme type fodbold igen i næste runde mod Tottenham, hvor klogskaben på banen bliver vigtig.