• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Tipsbladet.dk .

Andreas Christensen: Har brug for spilletid, hvis jeg skal blive i Chelsea

I sidste sæson var Andreas Christensen fast mand i startopstillingen, men Chelseas nye træner, Maurizio Sarri, har endnu ikke givet den 22-årige midterforsvarer ét eneste minut i Premier League. Det er uholdbart, lyder det fra danskeren.

Af Tipsbladet.dk .

Andreas Christensen var fast starter for Chelsea i sidste sæson under Antonio Conte, men Maurizio Sarris ankomst har ikke gjort meget godt for danskeren, som kun har fået lov til at spille i Europa League og Carabao Cup'en.

Og forsvarsspilleren, som for tiden er i Herning med landsholdet, vil heller ikke ligge skjul på, at situationen ikke holder i længden.

Læs også: Yussuf Poulsen: Vi har ingen andre som Eriksen

- Jeg kan ikke tåle at have så meget tålmodighed igen. Nu er jeg 22 år, og jeg vil rigtig gerne spille. I de sidste tre sæsoner har jeg spillet fuldt for de hold, jeg har været på, så det er klart, at jeg ikke ser mig selv blive, hvis min nuværende situation også gælder i fremtiden, siger Andreas Christensen til BT. 

Chelsea har fået en god sæsonstart, og det gør det selvfølgelig ikke lettere at komme ind på holdet, erkender Andreas Christensen. Situationen har også medført, at Mathias "Zanka" Jørgensen har overtaget pladsen i midterforsvaret ved siden af Simon Kjær på landsholdet, og det har også været svært at acceptere efter et godt VM, siger Chelsea-spilleren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus