• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Andreas Christensen kan misse engelsk juleprogram: Ude med mindre skade

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen er ikke med mod Leicester lørdag, og måske kan han også misse mere af juleprogrammet.

Af Kenneth Jensen

Der havde nok været en mulighed for lidt spilletid i julen, men det er nu ikke sikkert, at den danske landsholdsspiller Andreas Christensen overhovedet kommer i betragtning til spilletid.

Danskeren er blevet skadet i sin hasesene - en skade, som manager Maurizio Sarri på et pressemøde kalder for en mindre skade, men alligevel en skade, der holder Andreas Christensen fra banen en uges tid.

Dermed misser han de to kommende kampe, og spørgsmålet er så, om der også er flere kampe, han går glip af.

Chelsea møder lørdag Leicester City, på onsdag Watford, og søndag den 30. december er der opgør mod Crystal Palace, inden man den 2. januar har kamp mod Southampton. Den 5. januar er der så FA Cup mod Nottingham Forest.

Danskeren har blot spillet én kamp i Premier League denne sæson, så det lå ikke lige for, at han skulle spille i juleprogrammet - med mindre Sarri havde i sinde at rotere. Det virker derfor mest sandsynligt, at danskeren kommer i aktion mod Nottingham Forest i FA Cuppen den 5. januar.

Andreas Christensen er hele efteråret blevet rygtet væk fra Chelsea, og et skifte væk fra London-klubben kan blive effektueret allerede i januar, for den 22-årige forsvarsspiller er stadig et stykke fra fast spilletid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus