• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Andreas Christensen var på vej til Juventus

Andreas Christensen skulle selv have været interesseret i en lejeaftale i januar, men Chelsea blokerede skiftet, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har ikke været Chelsea-træner Maurizio Sarris førstevalg til midterforsvaret siden italieneren ankom til klubben. Faktisk er spilletiden faldet en del, og det har gjort ham interessant andre steder, lader det til.

Tilbage i januar skulle han have været på tale i den italienske storklub Juventus. Det skriver Calciomercato.

Her skulle det have været planen, at det var danskeren, der skulle erstatte Mehdi Benatia, der skiftede væk fra klubben. I stedet endte det med en løsning med Martin Caceres, som tidligere har været i klubben.

Juventus ville ifølge føromtalte medie gerne have den danske forsvarsspiller på en lejeaftale, som Christensen tilsyneladende også selv var tændt på. Dog afviste Chelsea at slippe deres spiller på den måde.

I stedet skulle Chelsea være interesseret i at sælge danskeren, men her skulle prisskiltet være på omkring 195 millioner kroner, som altså afholdte Juventus fra at købe Andreas Christensen tilbage i januars transfervindue.

Der bliver desuden peget på, at Andreas Christensen sagtens kan blive et interessant navn at følge i sommerens transfervindue, selvom Chelsea er ramt af et transferforbud, som betyder, at de ikke kan hente en erstatning ind udefra.

Superliga

Mere Superliga

Fokus