• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Christian Fomsgaard Jensen

Anichebe skifter til Sunderland

Anichebe skifter til Sunderland

Sunderland var nævnt som en mulighed for Nicklas Bendtner, men den mulighed virker til at være lukket nu. Victor Anichebe har skrevet under på en etårig kontrakt med klubben.

Af Christian Fomsgaard Jensen

David Moyes har hentet endnu en gammel kending fra sit Everton-hold til Sunderland. Der er tale om den 28-årige angriber Victor Anichebe, der har fået en etårig kontrakt hos Sunderland. Moyes har også hentet den tidligere Everton-spiller Steven Pienaar til klubben.

- Jeg er meget glad for at komme til sådan en god klub. Jeg har mange gode venner her, og jeg kender manageren godt. Han fik mig op gennem rækker, da jeg kom som ung, og det var en af grundene til, at jeg valgte Sunderland. Jeg havde andre muligheder i England og Europa, men manageren trak i mig, siger Victor Anichebe til Sunderlands hjemmeside. 

Sunderland var ellers nævnt som en mulighed for danske Nicklas Bendtner, der stadig løber rundt uden en klub. Denne mulighed virker dog til at være lukket nu. 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus