Arsenal hev sikker sejr hjem mod Newcastle

Da Arsenal først fik hul på bylden, var der ingen til om kampvinderen mod Newcastle. 2-1 var Unai Emerys tropper.

Arsenal har fået en tvivlsom start på Premier League under tiden med Unai Emery som manager, og samtidig har det også knebet for Newcastle, der inden dagens opgør kun stod med et enkelt point.

Newcastle har ikke haft bolden meget i denne sæson, men det var hjemmeholdet, som startede med at lægge pres på.

Arsenal fik bidt sig ind i opgøret, og begge hold kom frem til et par halve chancer, uden at det for alvor blev farligt.

Det gav afkast efter pausen, hvor Arsenal blev tildelt et frispark, og den sparkede Granit Xhaka ind på fænomenal vis. 1-0 til Arsenal.

Derfor kom udeholdet mere i kontrol, og efter 57 minutter satte Mesut Özil sikkert bolden i kassen til 2-0 med en flad inderside.

Resten af kampen blev spillet i et noget lavere tempo, da den reelt var afgjort, men Newcastle kom frem til en reducering i overtiden på Ciaran Clarks hovedstød.

Newcastle forsøgte at presse på til sidst, men de nåede ikke at score, så Arsenal vandt 2-1.

Manchester City gjorde kort proces mod Fulham og kom hurtigt foran, inden de endte med at vinde 3-0. Chelsea fik ligeledes tre point med sejr på 4-1 over Cardiff. Crystal Palace vandt 1-0 over Huddersfield, og Bournemouth vandt 4-2 over Leicester.