• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Arsenal-profil: Jeg har aldrig set et hold så godt som Liverpool

Dani Ceballos blev blæst bagover af det niveau, som Liverpool lagde for dagen, da Arsenal gæstede Anfield.

Af plbold.dk

Dani Ceballos har imponeret for Arsenal siden skiftet fra Real Madrid denne sommer, men den unge spanske midtbanespiller er også selv blevet imponeret - og det særligt af Liverpool.

Således fortæller Arsenal-lejesvenden, at han fik sig en lærestreg, da The Gunners gæstede Anfield.

- Jeg har aldrig set nogen lignende det, jeg så på Anfield. Jeg har aldrig set et hold, der spillede bedre, pressede bedre, og som blev båret sådan af sine fans, fortæller Ceballos til The Guardian.

- Du mister luften. Du bruger så meget tid på at forsvare dig, at når du så selv er på bolden og vil gøre den, så er de over dig, før du kan få pusten. De er en velsmurt maskine.

Ceballos mener ikke helt, at Arsenal er ligeså langt som The Reds, men føler samtidigt heller ikke, det er retfærdigt at sammenligne The Gunners og The Reds lige nu.

- Man kan ikke sammenligne de to hold; Emery kom sidste sommer, mens Klopp kom til Liverpool i 2015. Emerys ankomst er positiv, og jeg er sikker på, at Arsenal er blandt de 10 bedste hold i verden om få år, siger Ceballos.

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...