Arsenal slog Cardiff i målfest

Alexandre Lacazette blev matchvinder, da Arsenal slog Cardiff City 3-2.

Arsenal sikrede sig deres anden sejr i træk, da de besejrede Cardiff City med 3-2 på udebane søndag eftermiddag.

Oprykkerne var ellers tæt på at bringe sig foran allerede efter seks minutter, da Petr Cech spillede den direkte i fødderne på Harry Arter. Cardiff-profilens afslutning sejlede langt over mål.

I stedet var det London-klubben, der kom foran fire minutter efter. Granit Xhaka sendte et præcist hjørnespark i boksen, hvor forsvarsspilleren Shkodran Mustafi kraftfuldt headede bolden i mål til 1-0.

Cardiff kom dog også på tavlen, inden dommeren kunne fløjte til pause. I første halvlegs overtid endte venstrebacken Joe Bennetts indlæg hos Victor Camarasa, der lidt tilfældigt fik taget bolden med, inden han bankede den forbi Cech i Arsenal-målet.

Efter pausen kom Arsenal endnu engang foran, da Mesut Özil fandt Alexandre Lacazette, som med en fiks hælaflevering fandt Pierre-Emerick Aubameyang. Den tidligere Dortmund-bomber tog et kort træk inden han fra kanten af feltet curlede bolden forbi Cardiff-keeper Neil Etheridge.

Cardiff svarede dog igen kort efter. Et frispark blev sendt ind i boksen, hvor Sean Morrison headede bolden på tværs tiil Danny Ward, som headede mod mål. Wards præcise hovedstød var akkurat udenfor Cechs rækkevidde, da den tog stolpen på vej i netmaskerne. 2-2.

Tredje gang var imidlertid lykkens gang for Arsenal, der fik sendt bolden i kassen en sidste gang til 3-2. Igen var Lacazette på spil, men denne gang tog den franske angriber selv chancen og sparkede til bolden fra en skarp vinkel. Den hårde afslutning kunne Cardiff-keeperen ikke gøre noget for.

Det fik Cardiff til at sende danske Kenneth Zohore på banen til opgørets sidste minutter, men den danske angriber kunne ikke gøre noget ved resultatet.

Det blev dermed en 3-2-sejr for Arsenal, der nu har hentet seks point efter fire runder. Cardiff derimod har blot hentet to point.