• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Arsenal smed point igen - Sheffield United fortsætter med at imponere

Foto: Getty Images

Mens topholdene Liverpool og Manchester City tog snævre favoritsejre, var de gang i den rundt omkring i Premier League. Her er de øvrigt resultater fra eftermiddagens kampe

Af Mikkel Sloth

Liverpool skulle helt hen til overtiden før de hentede en 2-1-sejr mod oprykkerne fra Aston Villa, mens også Manchester City skulle langt hen i kampen for at vinde med samme cifre over Pierre Emile Højbjerg og Southampton.

På samme tid var der gang i den rundt omkring i Premier League, hvor blandt andre Arsenal rendte ind i endnu en skuffelse.

De spillede 1-1 mod Wolverhampton på hjemmebane. Det skete, efter Pierre-Emerick Aubameyang ellers havde bragt dem foran cirka halvvejs i første halvleg, da han dukkede op tæt på straffesparkspletten og sikkert sendte bolden i mål med en flad afslutning.

Læs også:Nordmand dukkede Solskjærs United

I anden halvleg kom Wolverhampton dog tilbage i kampen, da Raúl Jiménez med et kvarter tilbage kom først på et indlæg fra højre side og udlignede til slutresultatet 1-1. Arsenal er nu kun på femtepladsen, blot et enkelt point foran oprykkeren Sheffield United.

Netop Sheffield United fortsatte deres imponerende sæson, da de i sikker stil vandt 3-0 over Burnley. Den sejr blev grundlagt i første halvleg, hvor John Lundstram scorede til både 1-0 og 2-0, inden John Fleck cementerede sejren i det sidste minut inden pausefløjt.

Newcastle vandt i London 3-2 over West Ham, men klubben fra det nordlige England var ganske tæt på at smide en ellers sikker sejr. De var nemlig foran 3-0 efter cirka 50 minutter, da Cieran Clark, Federico Fernández og Jonjo Shelvey havde sendt dem på sejrskurs.

Læs også:Frank om turbulent tid i Brentford: Jeg mærker ikke den voldsomme kritik

Efter 73 minutter fik Fabián Balbuena reduceret, inden Robert Snodgrass i sidste minut af den ordinære spilletid scorede til 3-2. Newcastle formåede dog at holde stand og tage en vigtig sejr til bundkampen.

Slutteligt fortsatte den dårlige form for Norwich og den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki. De tabte 2-0 til Brighton, og de har nu tabt 8 ud af deres sæsonens 11 kampe. Leandro Trossard og Shane Duffy stod for de to scoringer, som begge faldt i de sidste 25 minutter af kampen. Brighton har omvendt gang i en pæn sæson, og de er blot to point efter Arsenal på den femteplads, som giver adgang til Europa.

Læs også:Robertson og Mané redder dagen: Liverpool sikrer sen sejr i overtiden

Læs også:City holder presset: Walker sørger for sent comeback

Læs også:Lampard: AC er snart tilbage

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.