• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Arsenal-spiller raser efter ydmygelse: Vi er ikke dumme

Foto: Getty Images

Arsenal kan takke sig selv for ikke at være i top fire efter ny misbrugt chance ude mod Wolverhampton, og nu må truppen se indad, mener Sokratis.

Af Michael Ehrhorn

To gigantiske chancer. Arsenal må siges at have haft mulighederne for at spille sig i top fire og op til de eftertragtede Champions League-pladser, da man i de seneste runder har haft Crystal Palace hjemme og Wolves ude.

Det krævede dog en sejr, men det hele er endt i to nederlag.

Onsdag aften blev Arsenal-mandskabet splittet fra hinanden og tabte 3-1 ude til Wolverhampton, og det er bare ikke godt nok. Det erkender en skuffet Arsenal-profil i skikkelse af Sokratis:

- Alle spillere skal tage ansvar for det her. Vi er jo ikke dumme. Vi ved godt, at vi ikke spillede godt. Det har ikke noget at gøre med træneren, med systemet eller noget i den stil. Intet. Det er bare os, og det her var for ringe af os, siger Sokratis ifølge Goal.com.

Arsenal-spilleren vil dog trods nederlaget stadig ikke helt afskrive top fire og Champions League:

- Der er ikke tid til, at vi kommer med en helt masse undskyldninger. Vi skal se fremad, for vi har tre kampe endnu. Der skal vi vinde alle og hente ni point, og så må vi se derfra, om vi kommer i top fire, understreger Sokratis.

Arsenal er et point efter Chelsea på fjerdepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.