Arsenal strålede uden Alexis - United hiver sejr over Burnley hjem

Der var gang i den for Arsenal i de første 22 minutter, hvor de satte Crystal Palace til vægs med fire hurtige scoringer. Lidt mere tid skulle Manchester United bruge i deres sejr over Burnley.

Arsenal stillede lørdag op i Premier League-kampen mod Crystal Palace uden en af klubbens store stjerner, Alexis Sanchez, som menes at være utroligt tæt på et skifte til Manchester United. Dog så det ikke ud til, at spillerne i Arsenal var påvirkede af dette.

Kampen mod Crystal Palace endte nemlig med en sikker 4-1-sejr, hvor alle Arsenal-scoringer kom indenfor de første 22 minutter af kampen, hvor der i særdeleshed var fart over feltet for Arsene Wengers tropper.

Her blev Arsenal-målene sat ind af Monreal, Iwobi, Koscielny og Lacazette, mens Crystal Palaces scoring kom i anden halvleg i kampens 78. minut efter et hjørnespark, hvor Benteke vandt bolden og gav den til Milivojevic, som scorede.

For Alexis Sanchez' kommende klub, Manchester United, var man i vanskeligheder med at få sejren på plads mod Burnley, som man i juledagene spillede 2-2 med på hjemmebane. På udebane kom der dog en sejr til United, som vandt med 1-0 efter en teknisk flot scoring af Martial.

Med sejrene til Arsenal og Manchester United er de to hold henholdsvis på sjettepladsen og andenpladsen i den bedste engelske række. For Arsenals vedkommende er der nu fem point op til nærmeste Champions League-plads, mens United har ni point op til Manchester City på førstepladsen. De hold, som de skal indhente er dog en kamp bagud i regnskabet.